dissabte, 4 d’octubre del 2008

El primer barça a més de 14.000km

Estem a la mitja part del Barça-At.Madrid...estava dubtant de si llevar-me a les 6 per veure el Barça o no. Al ser un partit que sempre promet espectacle (últimament no bons pel barça, tot s'ha de dir...) he decidit aixecar-me, posar el SopCast, sintonitzar un canal xinès i posar Rac-1 i... renoi si he fet bé!!! quina primera part! dels millors 45m que recordo en un partit del Barça, la veritat. En portem 5 però amb una mica més de sort, el Messi i l'Iniesta n'hauríen pogut fer algun més cada ú (mínim). En fi, tot acompanyat d'un fútbol espectacle que espero que aquest any, aconsegueixi títols.

Aquest estiu, l'eurocopa la va guanyar un equip que jugava la pilota, que buscava l'espectacle i el bon joc com a camí per guanyar els partits, malauradament, aquest equip va ser Espanya, tot i això, jo em vaig alegrar que per un cop, es premiés l'equip que practicava el bon joc i que no guanyés un altre any un equip "rata", tipus Itàlia, Madrid de Capello o Shuster,... Espero que aquest any, continuï amb aquesta tendència i que el Barça pugui acabar amb la sequera de títols que ja dura 2 anys...i sinó, doncs disfrutem dels segons 45 minuts i el que vingui, vindrà.

Salut i força Barça!

3 comentaris:

albins ha dit...

smbla q estiguem aqui al costat. cmentan el partit.a ratos am la webcam. quines coses te internet q estan a l'altra punta dl mon, es com si estiguessis aki. t'ho estaries passant molt be :)

un peto

ADRI ha dit...

Hola Francesc! nosaltres també vam estar mirant el partit a casa i pensant que segurament t'ho estaries perdent, però mira, gràcies a l'era de les tecnologies vas poder seguir-lo des de tan lluny!!! Quin bon resultat, eh?!Pel que fa a la pedregada, t'has d'imaginar a la teva germaneta dins del cotxe sota una calamarsada que va deixar tallada la nacional! Semblava que el món s'acabés! però vaig conduir més d'una hora!!! hi havia moments que no veia res! sort del profe! Molts petons!!! A quina illa aniràs? Quina enveja!!! fes moltes fotos i passa't-ho molt bé!!!

ADRI ha dit...

Per cert, ahir et vam felicitar al blog però ha sortit publicat a l'entrada de "Trasllat". No ens vam oblidar del teu Sant!!! Ja veiem, però, que t'ho vas passar molt bé per Brisbane. Tal com la descrius respira el "tipical way of life aussie". Pel que dius de museus, etc... segurament és que Austràlia el millor museu és la natura. ja veuràs, ja!!! quan comencis a anar a les illetes i als parcs naturals. "Lo vas a flipar"!!!!!!!!! Petonets de l'Adrià, que porta tota la tarda dormint... a veure si aquesta nit se'ns despertarà amb ganes de juerga!

Powered By Blogger