dissabte, 4 d’octubre del 2008

Un dia de St. Francesc fent el guiri per Brisbane


Hola de nou! després d'haver estat uns dies sense actualitzar el blog, avui escriuré una miqueta. Acabo d'arribar a casa després d'haver estat un dia fent el turista per Brisbane. Tenia ganes d'estar aquí aquest cap de setmana i poder voltar sense rumb per la ciutat, per anar descobrint-la i que cada cop se’m faci menys estranya. La veritat és que Brisbane és una ciutat tranquil•la on dóna la sensació que la gent té un bon nivell de vida i que entre el bon clima, les bones zones comercials, la més que digna vida cultural i d’oci i la seva posició estratègica dins de l’estat de Queensland, la fan un bon lloc per viure. Ara bé, per visitar, moltes coses no té. Com dic, la veig una ciutat per viure-hi: és maca, relativament petita, neta, segura i la gent és molt oberta i amable, ara, no és una ciutat on la llista d’atraccions turístiques a visitar requereixi passar-hi varis dies. Jo avui m’he dedicat a visitar-la a fons, i crec, que exceptuant museus, galeries d’art aborigen i altres coses de caire més cultural, he visitat les màximes atraccions i encara m'ha donat temps per quedar i fer una cervesa per la tarda...

Com ja us he comentat, Brisbane és una ciutat gran en extensió, però que el seu nucli comercial, laboral i d’oci, és relativament petit, així que per visitar-lo no he necessitat ni estar tot el dia. S’ha de dir però que al voltant de la ciutat hi ha una sèries de parcs naturals força interessants i que ja he col•locat en algun cap de setmana de la meva agenda.

Aquests últims dies, no he fet masses coses especials, principal raó per la qual no he anat actualitzant el blob. Bàsicament m’he quedat cada dia a casa treballant tot el dia i al acabar he anat a prendre alguna cosa, al cine o simplement m’he quedat a casa mirant els assassinats d’en Dexter. Com veieu, no ha estat una setmana excitant, però també volia estar una mica més tranquil, ja que el dilluns que ve començo el curs d’anglès, i entre les classes del matí i treballar a la tarda, aniré força de bòlit, així que una setmana de “semi-break” crec que m’anirà bé.

Per demà volíem anar a la costa de Sunshine, just al nord de la ciutat però ens hem trobat que tots els llocs amb cotxes de lloguer estan sense cotxes...no sé que farem, per que aquí viatjar en transport públic et limita a anar als llocs més turístics i sovint, menys interessants. Demà al matí ens llevarem d’hora i acabarem de decidir, però les opcions varien entre seguir anant a la costa o bé al golf de Brisbane (golf de mar, no de l’esport). Així doncs, aquest cap de setmana serà “light”, el proper ja tinc pensat o bé anar a fer surf de nou, o bé a una illa xula xula, on ja podré començar a fer les fotos que tothom espera veure d’Austràlia.

Apa, fins a la pròxima entrada, abrigueu-vos força, que ja sé que per Catalunya fa fred, plou i cauen pedregades....;) Salut!

p.d: Felicitats al meu pare, a mi i a tots els altres Francescs que llegeixin aquest blog (no crec que ningú més, però per si hi entra algun Francesc despistat)

Fotos de Brisbane --> Fotos Brisbane

1 comentari:

Cesc i MªAntònia ha dit...

FELIÇITATS.
T'hem enviat un missatge pel mòbil.
Molts petons.

Powered By Blogger