divendres, 7 de novembre del 2008

Cairns: Dia III, Cape Tribulation

Hola, tercer dia a Cairns i avui m’he pres part del dia lliure per fer una excursió fins al Cape Tribulation. Cape tribulation és un una platja on la selva tropical s’uneix amb el mar, sembla increïble, però estàs passejant enmig d’una selva densa de vegetació i amb animals del més estrany, fas 2 passes més i et trobes en una enorme platja de sorra blanca i fina sense ningú...i quan et gires, veus que de la sorra en surten palmeres i altres plantes tropicals...molt maco, la veritat.

Doncs això, que avui he passat el dia fent una excursió pel tròpic fins a Cape Tribulation. Abans però hem parat al riu Dundee per fer un petit creuer pel riu en busca de cocodrils salvatges. Em pensava que no en veuríem cap, ja que la guia ens ha comentat que ara és una mala època per que fa molta calor (cullons si en fa....) i els paios es passen el dia sota l’aigua. Jo tenia ganes de veure’n algun, així, en llibertat, i hem tingut sort! N’hem vist un parell, això si, només traient mig cap fora l’aigua, però algo és algo,no? Els hem vist de ben a prop, per que els bixus, ni es mouen, suposo que de la calor que tenen passen de fer esforços i ni s’immuten si una colla de turistes no paren de disparar-los fotografies una darrera l’altra.

Després d’aquesta breu aturada per fer el creuer hem continuat cap a Cape Tribulation. Pel camí hem vist emus creuant la carretera tant panxos...no els hi he pogut fer una foto per que han anat molt ràpid, però han creuat una mare i 3 fills, un darrera l’altre, en plan aneguets, però amb bixus de més d’un metre d’alçada.
Després d’aquest nou contacte amb la fauna autòctona, hem arribat a Cape Tribulation. Allà hem deixat el cotxe i hem fet un passeig pel mig de la selva fins arribar a la platja. La platja me l’esperava millor, les fotos àrees que veus per tot arreu són espectaculars: la selva, la platja de sorra blanca, el mar turquesa amb corall al fons...però un cop allà, no tens la mateixa perspectiva, i tot i ser una platja maca, no l’he trobat pas millor que altres que ja he visitat (i banyat) fins ara. Per que aquesta és una altra, veus una platja tant maca...sense ningú i penses: cap a l’aigua,no? Doncs no!!! Per que aquí, juntament amb l’estiu, han arribat les famoses “gingerflinges” i un no es pot arriscar a que el piquin, i en mitja hora al calaix...per moltes ganes que hi hagin.

Doncs bé públic, així és com he passat el dia d’avui, ara a treballar una mica i a dormir aviat, que demà vaig a la gran barrera de coral i m’estreno amb el submarinisme!

Fotos del dia --> Fotos Cape Tribulation

2 comentaris:

ADRI ha dit...

Ei Francesc! Gràcies per dedicar-nos le'ntrada a Cairns! Espero que t'agradi! ja veuràs quan comencis a anar a les illetes: Green Island i Fitzroy Island. També podries visitar Port Douglas, el poble Kundara i la cascada Milla Milla. Pots també agafar l'aeri que et portarà a la selva del costat de Cairns i visitar el poblar aborígena (tot i que potser és una mica timo, però els beneficis són pesl aborígenes) i el zoo (tot i que el de Brisbane és molt millor i ja hi has estat). No sé, em sap greu que Cairns t'hagi decepcionat. A nosaltres ens va agradar molt. Per cert, t'has mirat lo de l'allorjament al campus de la James Cook Univ.? Està bé de preu i tens tots els menjars inclosos. Bé, espero que la Gran Barrera t'agradi, pensa que hi estàs a 4km!!! Petons

Francesc ha dit...

Ei!!! Cairns no m-ha decepcionat! simplement, des del cel es veia tat xulo que al arribar a la platja, i veure que un no s-hi podia banyar...va ser frustant...a mes, l-aigua estava marron..xo avui ja estava mes be. Ja vai anar a port douglas, de tornada de cape tribulation...i la veritat es que les platges del nord de cairns si son una passada...avui he estat a la gran barrera de coral fent el bateig de submarinisme i snorkel...simplement IMPRESIONANT. Crec que es la cosa mes maca que han vist mai els meus ulls...una autentica meravella...mira que ho has vist cops x la tele i tal...xo un cop alla...no t'acabes de creure q el q veus es real. M'ha encantat!!!

Powered By Blogger