diumenge, 2 de novembre del 2008

Increïble....


Buff...són les 04:50 del matí...m'he llevat per veure la F1. Ningú podia imaginar que es repetiria una història com l'any passat...però si, ha passat, el Hamilton ha tornat a perdre i ha tornat a perdre per que té el 80% de la graella en contra i per que el seu equip ha "pecat" de conservador durant tot el gran premi. La veritat és que jo crec que l'any passat McLaren va actuar malament apostant descaradement pel seu nen, en detriment de l'Alonso. Si haguessin apostat per ell, avui problablement tindrien 2 campionats del món: el de l'Alonso l'any passat i el del Hamilton aquest any...però un cop més, la sort s'ha aliat amb Ferrari, i tornen a guanyar un campionat, tot i no mereixe'l per tots els errors que han comès durant l'any, tot i això, els altres encara la caguen més, i ells van guanyant....

Tot i això, i que a mi personalment el Hamilton no em caigui massa bé...considero que no es mereix el que li ha passat avui, crec sincerament que actualment, ell, Kubica, Vettel i Alonso són els millors pilots de la graella, i precisament avui, els seus 3 rivals més perillosos s'han aliat contra ell: Alonso ha fet segon en una altra de les seves carreres magistrals, Kubica s'ha desdoblat del Hamilton a 2 voltes del final, per posteriorment, ajudar en la maniobra a que Vettel passés a Hamilton, rellevant-lo a la 6a posició, que combinada amb la victòria de Massa, donen un nou títol a Ferrari.

Segurament ara l'Alonso té un sentiment contradictori, per una part estic segur que està content: Hamilton no ha guanyat, i per tant, no li ha pres el rècord de pilot més jove en ser campió, però aquest nou títol de Ferrari i l'avançament final de Vettel que l'ha propiciat crec que li tanquen les portes de l'scudderia per sempre...ojalà m'equivoqui, però si ja hi havien números per que Vettel anés a Ferrari en un parell d'anys, després de lo d'avui, crec que la cosa està clara. Una llàstima, per que el millor pilot de la graella, s'haurà de comformar a tornar a intentar guanyar amb un equip que no és un dels 2 grans. Injust, per que amb Alonso a Ferrari, segurament guanyaria títols a cabaços, només cal veure la seva trajectòria a la F1. Va fer Renault campió, marxa a McLaren que no havia guanyat un gran premi en tota la temporada anterior, i acaben primers del mundial de constructors i lluitant pel títol els 2 pilots, marxa a Renault, que no havia fet res la temporada passada i guanya 2 grans premis i es converteix en el millor pilot de la segona part de la temporada...en fi, una fora de sèrie, que segurament per ser massa "bocazas" i parlar malament de Ferrari en el seu moment, li costarà tornar a guanyar un campionat del món.

P.D: Ostres...Hamilton campió!!! encara més increïble, resulta que el Glock s'havia aturat per canviar les rodes a la última volta i així ha pogut avançar una posició,quedar 5è, i per tant ser campió....increïble....però crec, que totalment merescut. De totes maneres, un gran premi emocionant emocionant....començo a dubtar que això sigui real, i no un guió pre-establert...és massa per ser veritat....Hamilton veient-se campió a 2 voltes del final, llavors l'avancen, Massa guanya i celebra la victòria i el títol...i segons després, resulta que no, que Hamilton és 5e...i per tant campió del món. Simplement: Increïble. Un bon premi pels que ens hem llevat per veure la F1 ;)

Powered By Blogger