dissabte, 13 de desembre del 2008

Dia 16 Farewell Split i Abel Tasman (again!)


Volem agafar un tour per visitar el banc de sorra però degut a les marees operen massa tard per nosaltres...Decidim fer una excursió d’unes 3 hores per la zona per nosaltres mateixos. Caminant veiem com varia el paisatge. De camps verds on pasturen ovelles i vaques a una platja de dunes plena de foques. Les foques estan prenent al sol i jugant amb la sorra, semblen inofensives i ens fem unes quantes fotos amb elles. No ens hi acostem del tot per que mai se sap, són molt grans i fan una mica de respecte, per que amb una “bufetada” són capaces de matar a un ser humà...

En total caminem uns 5km veient una part del banc de sorra. La platja està plena de dunes i des de dalt es pot veure l’oceà a banda i banda. Malauradament no veiem cap balena. Si molts ocells i signes negres.
De tornada anem per la platja. Enlloc de sorra però trepitgem milers de closques de petxines. És impressionant la quantitat que n’hi ha, de totes mides i colors.

Ens queda mig dia per endavant. Volem caminar els 18km que ens falten per haver completat tot l’Abel Tasman Coastal Track però no tenim temps de fer-ho ja que hauríem de caminar-ne 36 per tornar al cotxe després. De cop, se’ns acudeix una nova possibilitat. Recorrerem els 18km separadament en sentits oposats i a mig camí ens trobarem, ens donarem la clau de la furgoneta i llavors un anirà a buscar l’altre. D’aquesta manera, els 2 veiem els 18km i no tenim el problema del cotxe. Genial. Funciona a la perfecció. Primer deixo el Daiman al punt inicial del camí per a que comenci a caminar. Mentrestant jo condueixo fins al punt final amb la furgoneta i l’aparco allà. Em poso a caminar en sentit oposat a ell fins a Separation Point, el punt central de la ruta i on hem quedat per donar-li la clau. Quan hi arribo ell ja hi està allà. Li dono la clau i a continuar caminant. En poc més d’una hora i mitja arribo al punt on el Daiman ha començat el treeking. No he d’esperar gaire. Al cap de 15 minuts el veig arribar amb la furgoneta. Perfecte. Tot ha anat a la perfecció i hem pogut veure tot l’Abel Tasman. Entre ahir i avui, hem fet tot el treeking. No està mal.

Fotos Farewell Split --> Fotos Farewell Split


p.d: Mentres he actualitzat el bloc he estat veient el Barça-Madrid per Internet. Aquest any si!!! quin bany! Força Barça!!!

1 comentari:

ADRI ha dit...

Disfruta del viatge, mira endavant i no deixis que res t'espatlli aquesta meravellosa experiència que estàs vivint.
Tots et fem costat, encara que sigui des de la distància.
Una abraçada molt forta. Ramon, Eli i Adrià

Powered By Blogger