dijous, 18 de desembre del 2008

Dia 17: Primer dia a la illa del nord


Avui volem tenir un dia de relax. Al matí volem connectar-nos a internet, jo per actualitzar el bloc , pujar noves fotos i veure el Barça-Madrid i el Daimen per connectar-se amb la seva novia. Mentre veig el Barça dominar al Madrid però sense concretar gols, vaig actualitzant el bloc i pujant noves fotos, la connexió és lenta, però el partit es veu de meravella. Després de 80minuts de patiment al veure que tot i dominar des del primer minut no som capaços de guanyar, l’Etoo marca i jo foto un crit d’alegria, ja era hora c....!!! Després en Messi ens regala un golàs per l’hemeroteca i jo ja encaro el dia més feliç (que simples som els homes a vegades,eh?) . Mentre pujo les fotos s’acaba el temps d’internet. Merda! Per que eren les de l’Abel Tasman i són molt xules, el pròxim dia les acabo de pujar. Nota: Torneu a mirar l’àlbum de l’Abel Tasman avui!!!

Després de conduir uns kms per una carretera convencional, decidim tornar a buscar llocs remots. Primer dia a la illa del nord i trobem a faltar la del sud...Com tenim temps, decidim agafar una carretera molt secundària però que la guia recomana per tenir bones vistes del riu i posteriorment dels fiords. La carretera, a més de ser d’un sol carril i amb bona part dels km sense asfaltar, ens depara algunes sorpreses ja que els pocs “poblets” que hi ha tenen noms força peculiars: Athens, Corint, Jerusalem, etc...increïble,no? En poc més de dos hores puc dir que he estat a totes aquestes ciutats ;).

A Jerusalem fem una parada. Ara són 2 cases i una església, però temps enrere va ser un punt important de la vall. Un missioner va fundar el poble i va esdevenir punt de peregrinatge per a molta gent. Avui en dia encara conserven un hospital pels peregrins amb preus força modestos. Allà fem quatre fotos i continuem la ruta.

La veritat és que aquesta zona s’assembla a la illa del sud, pràcticament deshabitada i ens permet gaudir de la naturalesa km a km.

Un cop a la carreta principal. Conduïm fins al parc natural de Tongarino, o el que és el mateix, la terra de Mordor, on hi ha el volcà on habita en Sauron i on el Frodo i companyia van haver de tirar l’anell, xulo,e? El dia però no acompanya. Plou i està força ennuvolat, pràcticament no podem veure les muntanyes. Són un conjunt de muntanyes volcàniques on destaquen 3 volcans. Tots ells per damunt dels 2000m d’altitud.

Nosaltres tenim pensat fer una excursió d’uns 20km pujant al cim del Tongarino, des d’on, si el dia acompanya, podrem veure el Mt.Njura... i algo més que ara no recordo :P.

Fotos illa nord --> Fotos Tongarino Area

Powered By Blogger