dijous, 18 de desembre del 2008

Hobbiton i platges


Ara no tinc temps d'escriure. Però us pujo algunes fotos. El pròxim dia, el text ;)

Fotos Hobbiton i platges del nord


Avui és el dia friki del viatge. El Daimen, jo i 6 frikis més vam pujar a la furgo que ens havia de dur a la granja on es van rodar totes les escenes de Hobbiton. És una granja com qualsevol altre però clar, el fet d’haver-hi gravat la peli, la fa especial per a tots els freaks del Sr Dels anells.

Abans de pujar a la furgo però estàvem una mica desil•lusionats ja que a les fotos les cases dels Hobbits no eren com a la peli i només eren uns murs blancs amb els forats, sense portes ni finestres...ni flors...tot i això, érem allà i s’havia de visitar. Un cop a Hobitton però la cosa va millorar, és cert que les cases no estan com a la peli, que no hi ha el pont ni el molí, però veure la zona, amb totes les casetes a la muntanya, el party tree, el llac...una passada. Ens van comentar que per raons de copyright els propietaris de la granja no poden mantenir les cases tal com estan a la peli, una llàstima per que seria genial.

Allà ens van fer un tour per tots els punts més famosos de Hobbiton: el llac, el party tree, la casa del Bilbo, etc...durant el tour ens van explicar unes quantes anècdotes sobre el rodatge i de la cura que es va tenir al fer la peli. Es veu que van haver de posar branques falses entremig dels arbres de la zona per que una colla de fanàtics del llibre deien que a la terra mitja no hi podia haver arbres autòctons de NZ...També ens va comentar algunes frikades que visitants havien fet durant els últims anys. Un grup d’amics que només parlava en èlfic, un paio que només arribar es va asseure davant del party tree i es va posar a llegir el llibre...en fi, com veieu, un punt només per freaks de la peli, per que pel demés, és una granja més de les mil i una que té NZ.

Després de les fotos de rigor, vam deixar la comarca i vam anar tirant cap al nord. La idea era visitar la zona de Coromandel, plena de platges impressionants i amb la Hot Beach. Una platja on un es pot construir el seu propi Hot Spring.

La Hot Beach està situada just al damunt d’una bossa de magma. De la sorra surten dos surgències d’aigua a 60 i 64 graus que van cap al mar. Entre mig, un es pot construïr una piscina i desviar part de l’aigua i vuolà! Hot Spring creat!

Després de cavar i cavar vam aconseguir una piscina...amb aigua freda! No hi havia manera d’escalfar-la...llavors, un mestre de la zona ens va explicar 4 secrets i la piscina es va començar a escalfar. Perfecte :). Allà vam estar una estona, refrescant-nos a l’aigua del mar quan teníem massa calor.

La platja també té una de les millors onades per a fer surf que hem vist durant tot el viatge. Així que el lloc no està mal. Pots estar fent surf i quan et canses, cap al Hot Spiring ;).

Fotos del dia --> Hobbiton i Hot Beach

Powered By Blogger