dijous, 25 de desembre del 2008

Dia de Nadal a la Great Ocean Road


Bon Nadal a tothom!!! estic actualitzant el bloc, aquí és de nit. Vosaltres però encara heu de començar el vermouth...jeje. Jo he passat el dia a la Great Ocean Road. De nou a Austràlia!!! Un nadal força diferent. Lluny de tothom, sol, amb calor, platja i amb un dinar força diferent...A les fotos ho veureu, però bàsicament ha estat una llauna de mongetes... no és el mateix que el caldo, el pollastre amb prunes i pinyons, els turrons, les neules, el vinet i el cava...grrrr!!! bé, quan torni fem un nadal al febrer ;).

La veritat és que avui he trobat a faltar molt la família. M'he trobat desubicat aquí, per que no parava de trobar famílies juntes celebrant el nadal plegats a la platja fent barbacoes. Aquí és tradició això: portar la barbacoa a la platja i passar el dia prenent el sol, fent el menjar, surf, etc... No em pregunteu perquè, però tota la great ocean road està plena d'indis! sisi! per moment he pensat si m'havia equivocat de país al aterrar de NZ per que tot eren indis i japonesos...

El dia ha estat duret avui ja que ahir no vaig poder dormir gaire a l'aeroport d'Auckland. A les 6 tenia el vol cap a Melburne. Arribava a les 10 però amb el canvi d'hora a Austràlia, tornaven a ser les 8 del matí. He anat a buscar el cotxe a l'Europcar de l'aeroport i cap a la great ocean road falta gent!

És una pena que sigui el dia de nadal ja que tot està tancat. Pel camí he passat per la ciutat del surf. Una mena de centre comercial amb totes les marques del sector presents. Hauria estat donar-hi una volta, però clar, estava tancat. Tampoc he pogut llogar cap taula per que clar, totes les tendes de lloguer estaven tancades...aixi que a anar disfrutant de la costa (és una autèntica passada) i anar parant per fer fotos i algun banyet.

Cap a les 2 (les meves 4 de NZ...) he parat a fer el dinar de nadal: mongetes i "sanguís" de formatge...trist, ho reconec. Però és que tot estava tancat i he hagut de tirar del que tenia de NZ... a més, tampoc em fai a la idea que és nadal: calor, platja, surf, sense la família...és tot diferent.

Després de dinar més costa passant per un bosc d'eucaliptus plè de koales fins arribar als 12 apòstols. Unes roques enmig del mar resultat de l'erosió de l'aigua durant anys i anys: espectacular.

M'ha encantat però estava a rebentar de gent i és que aquí ara és com l'agost i s'ajunten nadal i vacances i el país està pràcticament paralitzat. Tothom fa vacances. Els preus són més alts, costa trobar allotjament, etc...però ara mateix us estic escrivint des de dins de la tenda. Un luxe,eh? l'internet mòbil funciona i tinc una toma de corrent. Genial. Bé, pujo les fotos i un altre cop: Bon Nadal!!!

Fotos --> Great Ocean Road I


p.d: La foto de la portada no és d'ara, és de les whitsundays, però la tenia guardada per avui ;)

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Hola en nom de tota la família. Ara estem fent el vermouth i hem acabar de llegir el blog. Q xula la foto on surts, estàs molt guapo. Segur que més d'una prefereix aquest Pare Noel que no pas el panxut... Bé, estem celebrant el primer Nadal amb l'Adrià, l'any que ve has de cagar el tió amb ell, eh?!!! Molts petonets de part de tota la família.

Jordi ha dit...

Per cert, era jo l'Eli i no el Jordi, ja ja

Jordi ha dit...

Sóc la tieta Eulàlia, aprofito la ocasió per felicitar-te el Nadal i enviar-te una forta abraçada.

Jordi ha dit...

hola Francesc, sóc el Jordi, però no el Jordi que hauria de ser, but Jordi Casals, el millor. Res, tu, ja hem parlat avui, però igualment, BON DIA DE SANT ESTEVE... bueno, ja has triomfat aqui amb fotos i videos, com estan les dones de la família. Ara estem tragant l'aperitiu... a vere què ens espera després!! Ja ens veurem, i continua amb el bloc, per cert, que diuen que celebraras les campanades a Uluru?? Que guai. Porta molta aigua al cotxe, siau!!

Jordi ha dit...

eis!!
com va tot?! (ara si q soc el JordiPC) aqui ja s'ha acabat el dia.. de fet son de 2/4 de dues del 26...

el dia estat molt bé... pero faltaves tu... tem trobat a faltar amb el Lips.. (el Singstar de la XBOX) tot i que tampoc l'hem fet srvir molt avui pq de seguida ha marxat tothom (no com és tradició) pero és q l'Adrià tenia son i els altres... també! haha

ja mirare de posar algunes fotos d'avui i demà ni q sigui al Facebook pq veguis com ens ho hem muntat aquest any

per cert... q encara q gairebé mai comentem els teus posts, aqui casa tots et seguim (el q passa es q tan la Maria com jo ho fem des de l'iPod i l'iPhone i sincerament costa mol escriure parrafades com les q faig jo... jeje). Pero axo si, mentre en tinguis ganes, vés escribint q aki tens qui et llegeix!

Bé, acaba de passar unes bones festes a la platja i feliç any 2009!!!

att. Jordi & Family (firmo x ells tot i q ja estan dormint tots)

Powered By Blogger