dimarts, 2 de desembre del 2008

Dia IV: Arthur Pass i Tekapo Lake


Dia de ruta creuant els alps de nou. He de dir que les vistes són espectaculars i que la varietat, la immensitat i la poca presència d’activitat humana són de les coses que més m’estan agradant de NZ.

Creuant els alps vam veure muntanyes nevades, grans prats verds, valls glaciars d’una amplitud impressionant i unes estranyes roques que els locals aprofiten per escalar i grimpar i les turistes per fer-se fotos. La veritat és que les roques eren una mica enigmàtiques, enmig del no res i amb unes formes força espectaculars. La zona ens sonava i feia tota la pinta que l’havíem vist al Senyor dels Anells i després de comprovar-ho, si, en aquella zona hi van gravar escenes de les películ•les.

Després d’unes hores més de cotxe vam arribar al llac (pantà) Tekapo. Novament impressionant. Un llac d’un blau turquesa diferent a tots els altres, la carena de muntanyes nevades al fons...en fi, un altre lloc espectacular d’aquest magnífic país i com és costum, poca gent i poc turista. Allà vam decidir passar la nit, no abans de remullar-nos una mica a uns altres Hot Springs. He de dir que aquests “banys termals” ens van molt bé, per que són barats i allà ens podem dutxar, afaitar, etc...

Després poca cosa, cuinar un arròs a la cubana i a dormir!

Fotos IV dia

Powered By Blogger