dijous, 4 de desembre del 2008

Furgoneta


Ei, aquesta entrada és diferent, només és per mostrar-vos com és la furgoneta on passo la majoria de les hores d'aquest viatge, ja sigui conduïnt o dormint. Aquí teniu unes fotos de la furgo per dins. Fotos --> Fotos Furgoneta

2 comentaris:

marta m ha dit...

M'encanten els road trips! Jo en vaig fer un a Sudafrica fa 2 estius. 7 persones en furgo durant un mes!!! Vam acabar posant-li nom i tot, era la nostra Antònia, jeje. "Aguanta, Antònia, aguanta!" Li deiem.
Disfruta!

ADRI ha dit...

Hola Francesc! Ja era hora, fotos de la furgoneta!!! (xula, eh! ostres, i fins i tot té pica amb aigua!). Falten però fotos on surtis tu!!! Ja els hi podries haver dit als japos, home! Nosaltres per aquí molt bé, a veure si avuib actualitzem el blog de l'Adrià. Demà a la tarda els papes vindran a fer de cangur, com que és festa, a veure si ens poguessim connectar tots, no sé, digues tu si et va bé a alguna hora en concret. Disfruta del viatge per NZ (per cert, l'altre dia vaig veure als All Black per la tele, feien por i tot quan canten el cant abans del partit). Molts petons!!!

Powered By Blogger