diumenge, 7 de desembre del 2008

Dies 9, 10 i 11: Kepler Track


Dia I

L’endemà fa bon dia, però no suficient per volar. Tampoc estem a temps d’agafar un vaixell per anar a visitar el Doubtful Sound, un fiord força espectacular, així que decidim passar el dia de relax, preparant les coses pel treeking. Comprem el menjar, l’empaquetem, 4 coses de material que ens falten i a dormir aviat.

Dia II

A les 8:40 comencem a caminar. Hem decidit començar una mica més tard per que avui és la “Kepler Challenge” una cursa de muntanya que té dos variants: una de 65km en un sol dia que fa tot el recorregut del treeking i una altra de 27km que va fins al primer refugi i torna.

n cop tots els corredors han marxat ens posem en marxa. Al cap de poca estona però ens comencem a trobar amb els primers corredors que tornen cap a l’arribada. Els animem i ells ho agraeixen. Està bé haver coincidit el dia de la cursa per que es respira un ambient maco. És increïble que els de la cursa de 65km puguin fer el que nosaltres tenim previst fer en 4 dies en un sol dia i corrent...clar que ells no porten la motxilla amb tota la roba i sobretot el menjar, que pesa lo seu, però tot i això, em sembla una animalada.

Després d’uns primers quilòmetres seguint el llac, el camí es comença a enfilar. Hem de pujar més de 1000m de desnivell fins al primer refugi, i després, 400m més fins al cim des d’on es veu una vista de 360º de tota la zona.

Arribem al refugi on havíem de dormir a les 12:30. Enlloc de les 6 hores que indicaven la guia i els panells. No volem estar tot el dia allà esperant i a més, fa un dia esplèndid, cosa rara a aquesta zona, així que decidim preguntar si podem dormir al següent refugi, guanyar un dia i caminar aprofitant el bon temps. Ens diuen que cap problema i seguim la ruta. Després de coronar el cim i parlar una estona amb una parella d’americans que fan un viatge de 8mesos, no està mal...seguim la ruta.

Després del cim uns quants km de flanqueig gaudint d’unes vistes espectaculars dels cims i el “Shouth Fiord”, una autèntica passada caminar per aquesta zona. Després comença el descens amb unes interminables ziga-zagues que ens porten al refugi on passarem la nit. Són les 7 de la tarda i estem una mica cansats. Han estat uns 34km amb un desnivell positiu acumulat de més de 1500m i un negatiu de 1000m. Ens mereixem un bon sopar i a dormir. A mi em fan molt mal les espatlles, em prenc una pastilla i em poso una crema tot esperant que l’endemà estiguin millor.

Dia III

Ens llevem aviat. A les 7:30. Després d’un bon esmorzar a base de llet en pols, aigua, cereals i fruita ens posem en marxa. A les 8:15 estem caminant. El dia torna a ser bo. Ahir ens van dir que el dia havia estat el millor de l’any (la meva floreta continua treballant de perles) i avui també pinta bé. Pensem que el millor serà acabar el treeking avui per que pel vespre s’esperen pluges i l’endemà sembla que plourà tot el dia. Si ahir vam fer 2 etapes en una i era pujada i baixada, avui que només és baixada i pla, també ho hauríem de poder fer.

El camí sempre va pel mig d’un bosc. El bosc és preciós, però després de 4 hores de veure el mateix en comencem a estar tips. Arribem al refugi on havíem de dormir i els diem que hem decidit continuar i acabar avui. Cap problema. Dinem i en marxa de nou.

El camí és maco però ja estem farts del mateix bosc. A mi em comença a fer bastant mal el genoll dret, el de sempre, el de la bici...no pinta molt bé, però no ens queda molt per acabar. Continuem caminant i a abans de les 5 de la tarda ja hem acabat.

Estem rebentats. Busquem un lloc on dutxar-nos (ho necessitem) i sopem uns pizzes gegants. Ens ho mereixem. Després el Daiman em mira el genoll. Em diu que podria ser un problema de menisc però que quan torni, em faci una ressonància. Li faré cas, ja que aquest genoll em dona problemes sempre i el dolor és força agut aquest cop.

Després poca cosa. Aparquem la furgoneta al càmping on estarem avui. Ah! Si! M’he oblidat de dir que just acabar el treeking, comença a ploure...si és que tinc sort,e? ;) Ens veiem!

Fotos --> Fotos Kepler Track
p.d: totes les fotos les fotos que vaig penjant les trobareu a http://picasaweb.google.es/francescestanyol/ o clickant el link de la dreta que diu: Totes les fotos AKI!!! ;)

1 comentari:

ADRI ha dit...

Per fi!!! fotos on surts!!! Què bé! Se't veu molt bé, molt moreno en comparació amb nosaltres aquí, que estem empal·lidint en el dur hivern... Vigila amb el genoll, eh! Dóna-li treva per uns dies! Quin és el planning que teniu ara? Què visitareu? Menja moltes pizzes i disfruta de les vacances!

Powered By Blogger